Повече за нас

Или как над 20 години съхраняваме традициите на Северозапада и създаваме един качествен продукт за Вас!

Ето и някои от качествата, които правят нашите кори толкова добри:

Ръчно произведен продукт

При нас, всяка една кора за баница е изцяло ръчно точена и изпечена от нашите майстори. Още от 1998г. ние безотказно спазваме традиционната рецепта на производство на Чипровски домашно печени кори за баница. За да получавате Вие винаги същия страхотен вкус!

Вкусни и бързи за приготвяне баници

Едно от най-традиционните сред българските ястия - Чипровската баница, направена по старата "Рецепта на Баба" , ви пренася в миналото, когато всичко бе натурално. Бърза за приготвяне, с вкус от "едно време". Насладете се на нашият продукт!

Дълъг срок на годност, без консерванти

Използването на натурални продукти и изпичането на корите за баница, позволява продуктът да се съхранява на сухо място до 6 месеца, дори без да се съдържат добавени консерванти. Изцяло натурално, както от едно време!

Нашата история..

           Чипровци е град, съхраняващ в себе си много от историята на България, както и безброй традиции и обичаи, пазени през вековете.

           Произхождащи от такова китно място, ние като екип бяхме мотивирани да съхраним част от вкуса на “Едно време”, създавайки продукт като Чипровските домашно печени кори за баница и следвайки оригиналната рецепта за приготвянето им вече над 20 години.

           Всичко започна със зараждането на идеята и старта на производството през 1998г. От тогава фокус за нас бе запазването на автентичния, с добър вкус и високото качество продукт. 

           Макар и преминавайки през различни етапи в развитието ни, искахме вкусът да е това, което остава познато и обичано от всички Вас!

        За да имаме спокойствието, че Вие получавате  винаги най-доброто от нас, с годините успяхме да изградим производствена база, която да отговаря на най-високите Европейки стандарти.

          А за да поддържаме и интереса Ви към хубавите български продукти, скоро смятаме да разширим продуктовата си гама с още качествени и вкусни такива. Следете сайта ни за повече информация за тях скоро, а до тогава ние ще се стремим да Ви осигуряваме още нови идеи и рецепти, за това как вкусно и лесно да проготвяте невероятни кулинарни шедьоври с нашите кори.

                               …Добър апетит!

Нашият Екип

Албена Илиева (Управител)

Управител. Главен контакт за гр. Монтана и Северозападна България.

Нашият отбор Майстори

Главни виновници за изпълнението на сложния процес по ръчната изработка на нашия продукт, за да достига той до Вас винаги с най-добро качество.

Алек Димитров

Търговски представител - град София.

Димитър Димитров

Търговски представител - София област.